Daffy

Vriend van Geert en Monique V.
05.01.2019

Daffy,

Daisy blijft nu verweesd achter. Je was plotseling zwaar ziek gevallen met een longontsteking. We hebben er alles aan gedaan om je er weer bovenop te brengen. Je bent in eerste instantie geholpen geweest door een dierenarts in Torhout.

Daarna ben je opgevangen geweest door de vertrouwde dierenarts die je de nodige medicatie heeft gegeven om er weer bovenop te komen. Het was echter danig serieus: het was erop of eronder.
We hebben je binnengehaald en hebben je de eerste week dwangvoeding gegeven en ook de prikjes voor de medicatie.

We hebben daarna een knus plaatsje ingericht in het tuinhuis met infraroodlamp om je warm te houden.
We zagen je zienderogen verbeteren. Je was weer levenslustig en opgewekt. Het zag er goed uit om je binnen een paar maanden terug bij jouw maatje, Daisy, te zetten.

Helaas, het heeft echter niet mogen zijn. Ondanks alle goede zorgen en ondanks jouw veerkracht was het plots gedaan. Ik heb je 's morgens nog de nodige zorgen en voeding gegeven. Je was nog opgewekt en blij. En dan... slechts een paar uur later... lag je daar levensloos in jouw knusse omgeving.

Daisy zal je nooit meer zien maar je bent nu bij andere vriendjes, ergens ver weg...

Je ligt nu begraven in het bos, we kunnen je nog elke dag een bezoekje brengen. Zoals altijd bij het verlies van een dierbaar huisdier, blijven we verweesd achter. Het enige wat we hebben, zijn de mooie herinneringen. Dat kan niemand ons afnemen.

Het ga je goed, we zijn blij dat je 4 mooie jaren hebt gekend bij ons.. Het hadden er echter wel veel meer mogen zijn. Spijtig...

Monique en Geert

Reacties

  • Kim
    2019-03-01 16:13:26
    Slaapzacht Daffie... Wat een prachtige vier jaren heb jij gekend!
  • killersmile
    2022-08-12 11:48:13
    Interesting site i love it keep posting more! Click here