Sientje

Hond van Van Autreve N.
19.08.2002 - 15.10.2017

Jullie e-mail in verband met het afscheid van een vriend, voelt als een persoonlijke benadering. Ons dierbare Sientje is twee weken geleden overleden. Het verdriet is ondraaglijk...Zij was niet 'zomaar een hond', zij was een deel van het gezin. Sterker nog: met haar kleine, lieve oogjes heeft ze zich ingewerkt in ons gezin, tot ze centraal stond. Elk voornemen om haar correct op te voeden, lieten we varen. Tenslotte was ze toch een prinses? Ze deed waar ze zin in had. Ze had onze harten, gedachten en zelfs onze sofa veroverd.

Sientje heeft een heerlijk leven gekregen bij ons. Dat verdiende ze ook. Zij heeft ons geleerd wat echte, onvoorwaardelijke liefde is. Ze was altijd zo blij om ons te zien. Haar zieltje zo puur en zuiver. Deze liefde is sterker dan welke liefde die ik ooit gevoeld heb. Ze heeft ons nooit gekwetst, belogen, bedrogen, me de rug toegekeerd...Er is niets waarover we boos kunnen zijn. Ze was de perfectie zelve.

Klein engeltje, we zien jou zo graag! We missen je ongelooflijk hard. Je bent als een diva in ons leven gekomen en je hebt ervoor gezorgd dat we jouw status als prinses en middelpunt altijd behouden hebben. Dank je voor al die mooie momenten vol liefde en plezier. Vergeef ons voor de momenten waarop we even uit onze rol vielen en boos waren als je iets ondeugends had gedaan. Jouw zieltje zo puur, is nu opgenomen door God. Wacht op ons, kleine lieverd. Wij zien elkaar terug...

Gedragen door God.

Wacht op ons.

Familie Van Autreve - De Groote

Reacties

 • Patrick
  2017-11-02 13:50:24
  Heel mooi en juist omschreven. Dank je. Sientje, tot ziens hierboven.
 • Ulrike
  2017-11-03 08:50:56
  Mooi geschreven Nuria! Ik zal haar altijd herinneren als de liefste diva :)
 • Maja
  2017-11-06 08:26:43
  Lieve Nuria... een betere thuis kon Sientje zich niet wensen. De liefde die ze van jullie kreeg is met geen woorden te omschrijven. Ze moest nu gaan en dat is altijd met heel veel verdriet... maar ook met mooie en vele herinneringen. Draag haar in je hart. Ze heeft een mooi plaatsje gekregen bij jullie thuis. Ze is daar nog aanwezig. Dikke knuffel xxx
 • Carola
  2017-11-10 00:54:30
  Mijn kleine, lieve zus.
  Je stal onze harten toen je als puppy bij onze familie kwam. Je nam spontaan je plaatsje in het gezin, en vervulde de rij van zussen als fiere, vierde zus. We hebben je zoveel liefde gegeven en oneindig veel meer liefde teruggekregen. We houden de herinneringen aan jou met een lach en een traan dicht bij ons hart, waar we het zachtjes zullen koesteren.
 • leen
  2017-11-19 13:59:39
  Liefste familie van kleine (grote!) Sientje, wat een vreselijk nieuws om te horen. Gelukkig zijn er zo veel mooie herinneringen om te koesteren en fijne momenten om aan terug te denken. Het is fijn om te weten dat jullie prinsesje zo'n heerlijk warme thuis heeft gehad en alles waar haar hartje van kon dromen. Heel veel sterkte!