Spooky

Kat van Geert en Monique V.
03.10.2001 - 21.01.2017

Spooky'tje,

Zo kort nadat Tilly'tje ons heeft verlaten, heb jij nu ook beslist om het aardse bestaan te wisselen voor het eeuwige in de poezenhemel. Je bent terug verenigd met je makkertje waar je meer dan 15 jaar mee hebt doorgebracht. Je zal ook herenigd zijn met jouw halfzusje Tigertje, die ons heel lang geleden ontnomen is geweest.

Het afscheid valt opnieuw zeer zwaar, temeer omdat je mij in zeer moeilijke tijden hebt bijgestaan met jouw aanwezigheid. Jou verliezen is voor ons een heel zware opdoffer. Enkel echte dierenvrienden kunnen dit begrijpen.

Ik vergeet nooit de ontelbare uren dat je bij mij hebt gelegen toen ik enkele jaren terug door een zware periode heen moest. Steeds was je daar, steeds kwam je naast mij op bed liggen om mij op jouw manier op te monteren en te troosten. En of het geholpen heeft...

We hebben alles gedaan wat binnen onze mogelijkheden lag om je er terug bovenop te helpen. Talloze keren is de dierenarts nog langsgekomen. Maar je zag niet niet meer zitten. Je wist dat je het niet meer kon ophalen. Blijkbaar begonnen jouw orgaantjes na iets meer dan 15 jaar er de brui aan te geven. En dan weet je dat dit een onomkeerbaar proces is.

Je wilde absoluut nog een allerlaatste keer in mijn bureau komen, iets wat je voordien zovele malen had gedaan. 't Is alsof je duidelijk wilde maken dat ook jij afscheid aan het nemen was van ons. Jou laten inslapen was verschrikkelijk maar we wilden je absoluut niet laten lijden.

Ik kan het niet genoeg herhalen: bedankt voor de meer dan 15 jaar samenzijn. We hebben samen een geweldige tijd gehad.
We noemden je soms "lapjeskat", je was zo'n mooie, lieve en sterke Belgique.

Je zal voor eeuwig blijven verder leven in onze gedachten. Je hebt een bijzonder plaatsje in ons hart. Vergeten zullen we je nooit. Je ligt nu vredig naast Tilly'tje. We kunnen ook jou elke dag een bezoekje brengen.

Net zoals Tilly'tje ben je ver weg... en toch dichtbij. Dat zal ons sterken in deze moeilijke periode.
En we zijn ervan overtuigd: ooit zien we elkaar terug aan de andere kant van de regenboog...

Je verdrietige baasjes,

Monique en Geert
Deze gedenkpagina delen:

Reacties

Nog geen reacties toegevoegd.