Witte

Kat van Nancy V.


Mijn allerliefste Witte,
Veel te vroeg ben je van ons heengegaan. We hadden je nog zo graag voor de komende jaren een warme thuis hier bij ons gegeven, iets wat je helaas veel te lang hebt moeten missen maar het heeft niet mogen zijn...
Je was er altijd voor mij, op warme zomerdagen lag je altijd vlakbij in de tuin, 's avonds deed je niets liever dan op mijn schoot liggen en op koude winternachten bracht je wat warmte door je naast me neer te komen vleien op bed.
Je laat dan ook een enorme leegte achter die niemand kan opvullen en laat ons verweesd achter, verdoofd door de pijn van je heengaan en het onnoemelijke verlies.
Ik had zo graag je pijn en ongemak zelf gedragen om je die ellende te besparen en wilde je een rustige oude dag geven, wat je helaas niet gegund werd.
Je hebt ons de afgelopen jaren zoveel warmte, onvoorwaardelijke vriendschap & liefde gegeven en van ons huis een thuis gemaakt waarvoor ik je heel erg dankbaar ben.
Daarom zal je nooit vergeten worden en we dragen je voor altijd mee in ons hart, waar je een grote plaats inneemt.
We zijn enorm gezegend geweest je die korte tijd bij ons te hebben gehad en hopen daarom dat je nu de nodige rust kan vinden...
Je hebt je plekje in de poezenhemel meer dan verdiend, hopelijk kom je daar ook je maatje Pruts tegen.
Slaap zacht, lieve vriend, we houden onnoemelijk veel van je en bewaren alleen maar mooie herinneringen aan onze momenten samen.
Vaarwel lieve schat.

Reacties

  • killersmile
    2022-08-12 11:26:47
    Interesting site i love it keep posting more! Click here
  • Angel17
    2023-09-13 18:13:50
    Hope you're all okay now. Thanks for sharing! appliance sherwood